Συχνές ερωτήσεις

Όχι το Hotelz.gr δεν είναι ταξιδιωτικό γραφείο. Είναι μία μηχανή αναζήτησης δωματίων. Ουσιαστικά είναι απλά ένα εργαλείο που σας βοηθάει να βρείτε, να συγκρίνετε και να κλείσετε δωμάτια ξενοδοχείων εύκολα και γρήγορα.

Φυσικά και ΟΧΙ. Σε καμία περίπτωση δεν είστε υποχρεωμένος/η να κάνετε κράτηση. Μπορείτε απλά να περιηγηθείτε στις σελίδες μας, αναζητώντας τη πιο συμφέρουσα τιμή ή το ξενοδοχείο που επιθυμείτε, να δείτε φωτογραφίες του, να διαβάσετε κριτικές, να δείτε τις προσφερόμενες παροχές έτσι ώστε να είστε απόλυτα σίγουρος/η με την επιλογή σας.

Η διαδικασία για να κάνετε μία κράτηση είναι πολύ απλή. Για αρχή θα πρέπει να επιλέξετε τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης σας (Check in - Check out) καθώς επίσης και το προορισμό που θέλετε και να κάνετε αναζήτηση (Search).

Από τα ξενοδοχεία – καταλύματα που θα σας εμφανιστούν μπορείτε να δείτε αναλυτικά πληροφορίες όπως για παράδειγμα η τιμή ανά διανυκτέρευση. Στην συνέχεια αφού επιλέξετε την πιο φτηνή τιμή μπορείτε να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της αντίστοιχης εταιρίας και μέσα από εκεί να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας με ασφάλεια.

Το Hotelz.gr ψάχνει σε περισσότερες από 30 εταιρίες, έτσι είναι φυσιολογικό κάθε εταιρία να δίνει διαφορετική τιμή για το ίδιο δωμάτιο, ανάλογα με την συμφωνία που εκείνη έχει πραγματοποιήσει με τον ξενοδόχο.

Όχι το Hotelz.gr δεν χρεώνει κανένα ποσό για την υπηρεσία συγκρίσεων τιμών που σας προσφέρει.

Οι εταιρίες που θα βρείτε μέσα από το Hotelz.gr είναι 100% αξιόπιστες. Είναι οι μεγαλύτερες στην παγκόσμια αγορά και ελέγχουν εκατομύρια δωμάτια σε όλο τον κόσμο. Άλλωστε τις ίδιες ακριβώς εταιρίες χρησιμοποιούν και τα παραδοσιακά ταξιδιωτικά γραφεία. Αρκετές από αυτές μάλιστα έχουν και γραφεία – αντιπροσώπους στην Ελλάδα (όπως για παράδειγμα η Booking.com).

Οι τιμές, καθώς επίσης και η διαθεσιμότητα, οι οποίες εμφανίζονται στα εκάστοτε αποτελέσματα, προκύπτουν από τα στοιχεία των προμηθευτών σε πραγματικό χρόνο, χωρίς καμία δική μας παρέμβαση.

Το Hotelz.gr δεν ζητάει, ούτε αποθηκεύει προσωπικά στοιχεία. Εάν επιλέξετε να κάνετε κράτηση σε κάποιο ξενοδοχείο τότε θα μεταφερθείτε στον ασφαλή (SSL - Secure Sockets Layer) ιστοχώρο του εκάστοτε προμηθευτή, όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να υλοποιηθεί η κράτηση.

Τα πλεονεκτήματα του να κλείσετε ένα δωμάτιο από το Internet είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς αυτό που σας κάνει (βλέποντας φωτογραφίες και συγκρίνοντας τιμές) χωρίς την αβεβαιότητα του αν αυτό που σας προσφέρει ένας ταξιδιωτικός πράκτορας είναι και αυτό που εσείς φαντάζεστε. Επίσης είναι πολύ πιθανό να βρείτε ακριβώς το ίδιο δωμάτιο φθηνότερα καθώς τα έξοδα διαχείρισης (Service Fee) είναι πολύ λιγότερα.

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων σε Ελλάδα και εξωτερικό